DC Cars logo
Davy Cooreman
Fabriekstraat 98
B-9200 Baasrode
+32 (0)474 64 22 60
dc.cars@telenet.be

Wij werken enkel op afspraak
Afspraak maken kan van Ma t/m Vr
van 13u tot 17u op 0474/64.22.60
Weekends en feestdagen gesloten

DC Cars

Team

3 vaste medewerkers

DC Cars Baasrode - Davy Cooreman

Davy Cooreman - Zaakvoerder - Gestart 07/2007

Davy is de oprichter van de garage. Na zijn school in 2007 startte hij als bijberoep in het ouderlijk huis in een kleine garage met smeerput. In 2012 maakte hij de stap naar hoofdberoep waarna hij in 2017 verhuisde naar de nieuwe locatie in Baasrode welke hij kocht in 2016 en gedurende 1,5 jaar verbouwde met zijn vader. Davy is gepassioneerd door mechaniek en al wat er bij komt kijken. Zo staat hij in voor al het speciale en moeilijkere diagnosewerk maar is hij ook verantwoordelijk voor ontvangst van klanten, receptie en verkoop van tweedehandswagens. Davy stelt diagnose, bestelt alle onderdelen en plant alle werkzaamheden in. Ook de aan- en verkoop van tweedehandswagens neemt hij samen met zijn collega Tommy voor zijn rekening. De tijd die overblijft, werkt Davy zelf nog mee in de garage.

DC Cars Baasrode - Robin Publie

Robin Publie - Mecanicien - Gestart 11/2017

Robin is onze vaste fulltime mecanicien. Robin voert alle onderhouden en herstellingen uit. Sleutelen is wat hij het liefste doet! Robin is werkzaam in de mechaniek sinds 2010. Sinds de start van Robin bij DC Cars merken we een enorme groei. Werken aan alle merken blijft geen eenvoudige klus maar Robin sleutelt rustig, denkt na en neemt steeds het zekere voor het onzekere. Van onderhoud tot motorwerken, carrosseriewerk tot banden, Robin is gebeten door het vak en enthousiast om elke uitdaging aan te gaan. Zekerheden bestaan niet meer maar dat Robin een goede mechanieker is... Dat staat vast!

freelance helper

DC Cars Baasrode - Luc Cooreman

Luc Cooreman - Medevenoot - Gestart 07/2007

Luc is de vader van Davy. Altijd bereid te helpen en van in het begin een grote steun geweest voor de garage. Wanneer er iets niet lukte of wanneer Davy hulp nodig had rinkelde de telefoon van vader om een handje te komen helpen. Nooit was of is dit teveel en telkens een half uurtje later staat paps paraat. Het was onder druk van vader dat de beslissing werd genomen in 2016 om over te gaan tot aankoop van de huidige locatie. Met de steun van hem om alles te verbouwen maakten we van een oud herenhuis in 1,5 jaar tijd een nieuwe garage. In 2019 realiseerden we samen met hem een voorlopige uitbreiding van de garage zoals ze nu is. Waar het kan kunnen we dus altijd op hem rekenen! Nooit laat hij onze garage in de steek en waar hij tijd heeft spendeert hij deze graag in de garage om te helpen of te knutselen of te babbelen met klanten. Niets is voor hem te veel waarvoor heel veel dank!